Dé specialist van Noord-Nederland
20.000 M2 winkelplezier
Voor 17.00 besteld, volgende werkdag in huis

Blog van Kampeerhal Roden

Op deze pagina vind je een overzicht van alle blogs van Kampeerhal Roden. 

Op deze pagina vind je een overzicht van alle blogs van Kampeerhal Roden. 

meer lezen »
Venster sluiten
Blog van Kampeerhal Roden

Op deze pagina vind je een overzicht van alle blogs van Kampeerhal Roden. 

Op een heerlijke zomeravond steken we graag de barbecue aan voor een stukje vlees of het grillen van groente. In je eigen tuin, balkon, op de camping, maar soms ook op plekken waarvan we eigenlijk niet eens weten of we daar wel mogen barbecueën. Tijd om de barbecue in te pakken, want in deze blog geven wij antwoord op de vraag waar je mag barbecueën in Nederland.
We merken dat de wandelschoenen als warme broodjes bij ons over de toonbank gaan. Wandelschoenen zijn geen goedkope uitgave en daarom leggen we in dit blog uit hoe je ze het beste kunt onderhouden.
Het kampeerseizoen zit er bijna weer op. De camper of caravan gaat weer terug naar de stalling. Hoe bereid je jouw huisje op wielen goed voor op een winter in de caravanstalling? Met deze tips komt jouw kampeervriend goed de winter door.

Camper vakantie Maarten & Yvonne

Een van de camper huurders heeft een mooi verslag gemaakt. Lees je mee?
Is jouw caravan al klaar voor de vakantie? Wij geven je nog een paar praktische tips in ons nieuwste blog:

De familie- en bijzettenten hebben verschillende soorten doeken: polyester, polyester/katoen (ook wel technisch katoen genoemd) en katoen. We nemen ze even met je door in ons nieuwste blog. We bespreken ook de verschillende soorten tentstokken en de Black Out Bedrooms.
Er staan zo veel tenten op in de winkel dat het wel eens leuk is te kijken wat nu de meest bijzondere tenten zijn. Dat kan zijn om de vorm, de prijs/kwaliteitsverhouding of de uitstraling. Daarom hierbij een TOP5 van de leukste tenten van het moment:

Categorieën wandelschoenen

Wandelschoenen zijn in meerdere categorieën te verdelen. Wij helpen je een handje!

Welke BBQ kies ik?

Zie je door de rookpluimen de BBQ niet meer? En weet je niet welke barbecue je moet kiezen deze zomer? Wij hebben onze experts voor je aan het werk gezet. In dit blog lees je alle plus- en minpunten van de verschillende barbecues bij Kampeerhal Roden.
Klanten vragen ons vaak naar de populairste wandelschoenen van Kampeerhal Roden. Daarom hebben wij een top 10 voor jullie gemaakt!
Dit jaar vieren we dat één van ‘s werelds grootste wandelschoenmerken 100 jaar bestaat. Al 100 jaar staat Hanwag garant voor veel wandelplezier door de hoge kwaliteit schoenen die ze maken. We lichten in dit jubileumjaar 3 speciale modellen uit. Modellen die jij kan winnen!
Heb je een leuke camping uitgezocht om het hele seizoen te kamperen? Maar je hebt nog geen goede seizoenstent? Dan vind je in dit blog een paar punten waar je op moet letten bij het kiezen van een juiste tent.
1 van 2

Abonneer op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en aanbiedingen.