Alles voor vakantie, vrije tijd en tuin
20.000 M2 winkelplezier
Dé specialist van Noord-Nederland

Blog van Kampeerhal Roden

Op deze pagina vind je een overzicht van alle blogs van Kampeerhal Roden. 

Op deze pagina vind je een overzicht van alle blogs van Kampeerhal Roden.  meer lezen »
Venster sluiten
Blog van Kampeerhal Roden

Op deze pagina vind je een overzicht van alle blogs van Kampeerhal Roden. 

Kampeerhal Roden verkoopt veel duurzame merken. Denk hierbij aan VAUDE, Jack Wolfskin, The North Face en Deuter. Maar wat maakt de producten van deze merken zo duurzaam? In dit blog leggen we het aan je uit.
In tijden van Corona is het belangrijk om lekker te ontspannen en veel in de natuur te zijn. Vissen kan dan een fijne activiteit zijn. Maar hoe doe je dat op 1.5 meter afstand? In dit blog geven je een aantal tips om in deze tijd veilig te kunnen blijven vissen.
Op vakantie wil je tot rust komen. Goed slapen is daarom essentieel! Als je op doorreis bent kan een slaapmatje handig zijn. De meeste matjes hoef je niet eens zelf op te pompen. Blijf je langer op een warme plek? Dan is een luchtbed misschien fijner. Wij snappen dat de juiste keuze maken soms lastig kan zijn. Daarom helpen we je graag een handje op basis van de vragen hieronder.
Door de regen met je wc-rol naar het toiletgebouw lopen, een prakje bereiden op een 1-pits gasstel laag bij de grond, je luchtbed oppompen, niet kunnen slapen door de snurkgeluiden van de buurman en vol met muggenbulten zitten. Het leven van een kampeerder gaat niet alleen over rozen. Toch trekken heel veel mensen er elk jaar weer op uit met de tent. Wat bezielt deze mensen? In ons nieuwste blog leggen wij het aan je uit.
In tijden van Corona wordt ons aangeraden om in beweging te blijven. Dit zorgt namelijk voor een betere bloedsomloop en goede weerstand. Wandelen kan dan een fijne activiteit zijn. Maar hoe doe je dat op 1.5 meter afstand? In dit blog geven je een aantal tips om in deze tijd veilig te kunnen blijven wandelen.

5 inpiratietips voor je tuin

Het is nu nog belangrijker om je tuin gezellig te maken. Je brengt er heel wat uurtjes in door. In dit blog geven we jou 5 tips om je tuin te stylen.
Tags: tuin, garden
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en aanbiedingen.
Ik wil graag per e-mail op de hoogte blijven van de nieuwste trends, aanbiedingen en kortingsacties van Kampeerhal Roden
  • Alles voor vakantie, vrije tijd en tuin
  • 20.000 M2 winkelplezier
  • Gratis verzending vanaf 50 euro*
  • Dé specialist van Noord-Nederland