DE SPECIALIST VAN HET NOORDEN


Bij Kampeerhal Roden zorgen we ervoor dat iedereen zich thuisvoelt in de buitenlucht. We komen uit het Noorden en weten als geen ander hoe het is om buiten te zijn. We zijn ermee opgegroeid, het zit in onze natuur.

EVEN OPNIEUW VOORSTELLEN

Kampeerhal Roden. We horen je denken. Is dat niet de oude...? Maar nee. Het avontuur van Kampeerhal Roden begon in de lente van 2019. Na 12 weken volle bak verbouwen is de winkel al een groot succes vanaf de opening sinds 30 maart 2019. Een gloednieuwe winkel op het gebied van vakantie, vrije tijd en tuin. Met meer dan 20.000 m2 aan winkelplezier en meer dan 30.000 verschillende producten waan jij je als buitenliefhebber nu in één grote speeltuin.

HET TEAM

Ons team van meer dan 100 specialisten staan voor je klaar. Zijn ze niet op pad in de buitenlucht, dan delen ze de opgedane reiskennis en -ervaring graag met jou. Zodat jij je straks net zo thuisvoelt in de buitenlucht. Iedere specialist heeft energie voor 10 en deelt zijn enthousiasme en passie graag met jou. Want zonder die energie komen ze niet buiten. Op die manier voorzien ze iedereen van de beste benodigdheden voor in de natuur.

JE REIS BEGINT

In alles wat we doen staat de beleving voorop. Dat merk je bij de eerste stap die je binnen zet in onze winkel, maar ook online. Met een enthousiast team van specialisten die ieder net zoveel van vakantie houden, mag je ons best om wat vragen. Zie ons als een goede vriend die je advies vraagt voordat je op vakantie gaat. Daarom begint je reis bij Kampeerhal Roden.

DE GROTE REIS


JANUARI 2019

Volle bak verbouwen

MAART 2019

Ons avontuur begint

MAART 2020

De hele tent online in een webshop

APRIL 2022

De Reisleiding gaat aan de slag voor een zorgeloze zomer

JUNI 2022

De miljoenste bezoeker loopt de winkel binnen

MEI 2023

De Reisleiding gaat on tour in Expeditie Zomerzon

MAART 2024

We vieren the big 5 jaar!
Ons 5 jarig jubileum

APRIL 2024

Een gloednieuwe webshop

De producten tóch even in het echt zien?
Kom langs in onze winkel!
  • 20.000m²
    winkelplezier
  • De experts geven
    antwoord op al je vragen
  • 7 dagen
    geopend!
Kom langs in Roden!
BEN JE OP ZOEK NAAR DE OPENINGSTIJDEN?