EVENEMENTEN


Misschien mis je net dat stuk informatie voor je volgende avontuur. Of je wilt graag kennis op doen over je (nieuwe) hobby. Soms moet je nieuwe producten niet alleen zien en voelen, maar juist beleven. Precies daarom organiseren we bij Kampeerhal Roden de evenementen die jou verder brengen. Zet ze in je agenda. Wij kijken ontzettend uit naar je komst!

ROOFVIS DAGEN

20 en 21 september 10.00 - 17.00

Als het roofvisseizoen voor de deur staat maak jij je klaar voor een super start! Verschillende vertegenwoordigers van roofvis merken komen langs zodat jij al je vragen kan stellen. Leer hoe je het beste op de rovers kan vissen en welke materialen je moet gebruiken. Ook hebben we meerdere acties waar jij direct van profiteert.

DE KAMPEERBEURS

1,2 en 3 november 10.00 - 17.00

In november dit jaar zijn wij er weer met de Kampeerbeurs. Een beurs vol met inspiratie voor kamperen en vrije tijd. Jij kan hier al je vragen stellen aan experts en specialisten. Wil jij liever met jouw camping of vakantiepark op de Kampeerbeurs staan? Meld je dan aan!

Meld je aan

KAMADO BBQ WORKSHOPS

Verschillende data 11.00 - 16.00

Zelf de handen uit de mouwen steak-en? Word een echte grillmaster en leer de fijne snufjes van het vak tijdens één van de BBQ workshops op de kamado. Bekijk de data en beschikbaarheid via onderstaande knop en meld je aan!

Meld je aan

BBQ DEMO DAGEN

Verschillende data

Tijdens de BBQ demo dagen van Kampeerhal Roden komen verschillende merken demo's geven. Zo komen onder andere Cadac en Weber langs. De merken geven uitleg over alles wat te maken heeft met barbecueën. Tijdens de demo's kan jij je vragen stellen. Vind jij het leuk om meer te leren over barbecueën? Kom dan gezellig langs op een van de demo dagen.

Jouw favoriete BBQ-merk geeft een demo op: 
27 juli: Weber