EVENEMENTEN


Misschien mis je net dat stuk informatie voor je volgende avontuur. Of je wilt graag kennis op doen over je (nieuwe) hobby. Soms moet je nieuwe producten niet alleen zien en voelen, maar juist beleven. Precies daarom organiseren we bij Kampeerhal Roden de evenementen die jou verder brengen. Zet ze in je agenda. Wij kijken ontzettend uit naar je komst!

KARPER DAGEN

12 en 13 april 10.00 - 18.00

Als het karpervisseizoen start maak jij je klaar voor een super start! Verschillende vertegenwoordigers van karper merken komen langs zodat jij al je vragen kan stellen. Leer hoe je het beste op de karpers kan vissen en welke materialen je moet gebruiken. Ook hebben we meerdere acties om van te profiteren.

COMFORTABELE CRESPO DAGEN

12 tot en met 21 april 10.00 - 18.00

De Comfortabele Crespo dagen zijn weer in zicht! Tijdens deze dagen kun jij alle Crespo stoelen komen bekijken en vergelijken. Op zaterdag 20 april tussen 11:00 en 15:00 is er een expert bij ons in de winkel! Je kan al je vragen aan hem stellen, zodat jij helemaal gerust op vakantie kan gaan met de beste campingstoelen. Tijdens deze Comfortabele Crespo dagen maak je bij inlevering van je kassabon kans om je aankoopbedrag terug te winnen!


GRILL 'N CHILL FESTIVAL

zaterdag 18 mei 11.00 - 17.00

Waar rook is.. is het Grill 'n Chill festival van Kampeerhal Roden! Wil je weten hoe zo'n eivormige barbecue werkt? Welke gerechten je allemaal kan maken op een barbecue? Of welke sauzen en kruiden jouw gerecht smaakvol maken? Dit is je kans! Stel je vragen aan BBQ chefs van merken zoals: Weber, The Bastard, Pitboss, Cadac en nog veel meer! BBQ-er Jord Althuizen is er voor al je vragen en geeft verschillende demo's. Als echte barbecue liefhebber mag jij dit event niet missen, dus kom gezellig langs. Ook voor de kleine grillmasters is er genoeg te doen. Entree en proeven zijn gratis!

ROOFVIS DAGEN

20 en 21 september 10.00 - 17.00

Als het roofvisseizoen voor de deur staat maak jij je klaar voor een super start! Verschillende vertegenwoordigers van roofvis merken komen langs zodat jij al je vragen kan stellen. Leer hoe je het beste op de rovers kan vissen en welke materialen je moet gebruiken. Ook hebben we meerdere acties waar jij direct van profiteert.

DE KAMPEERBEURS

1,2 en 3 november 10.00 - 17.00

In november dit jaar zijn wij er weer met de Kampeerbeurs. Een beurs vol met inspiratie voor kamperen en vrije tijd. Jij kan hier al je vragen stellen aan experts en specialisten. Wil jij liever met jouw camping of vakantiepark op de Kampeerbeurs staan? Meld je dan aan!

Meld je aan

KAMADO BBQ WORKSHOPS

Verschillende data 11.00 - 16.00

Zelf de handen uit de mouwen steak-en? Word een echte grillmaster en leer de fijne snufjes van het vak tijdens één van de BBQ workshops op de kamado. Bekijk de data en beschikbaarheid via onderstaande knop en meld je aan!

Meld je aan

BBQ DEMO DAGEN

Verschillende data

Tijdens de BBQ demo dagen van Kampeerhal Roden komen verschillende merken demo's geven. Zo komen onder andere Cadac en Weber langs. De merken geven uitleg over alles wat te maken heeft met barbecueën. Tijdens de demo's kan jij je vragen stellen. Vind jij het leuk om meer te leren over barbecueën? Kom dan gezellig langs op een van de demo dagen.