Smokin' Flavours Het Ultieme Vleesboek
29,95
Voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Het Ultieme Vleesboek
In dit Ultieme Vleesboek van Smokin Flavours wordt je meegenomen op een verrassende reis door de wereld van de vleesdelen.
In dit boek staan 90 verschillende vleesrecepten om te bereiden op de barbecue. Van de ST. Louis Spareribs tot aan de ultieme pulled pork recepten.
In dit boek staan de recepten ingedeeld aan de hand van de verschillende dieren. Elk hoofdstuk zal dan ook een opeenstapeling zijn van recepten van bijvoorbeeld, het rund, het varken, de kip of het lam.
Buiten de recepten om staat het boek vol met technieken die onmisbaar zijn bij het bereiden van vlees op de barbecue. Denk aan, opbinden, pekelen, rubben, marineren en roken.
Als laatste geeft het boek inzicht op de wijze waarop het slachten en het rijpingsproces van het vlees een rol spelen in de kwaliteit.