Licht en compact: de slaapmat van Exped

Als outdoor fanaat of kampeerliefhebber ga jij graag op pad. Elk avontuur, waar je ook slaapt, wil je comfortabel liggen. Zo kan jij de volgende dag er uitgerust weer op uit. Ook moet jouw slaapmat met gemak meekunnen. Daar heeft dit merk goed over nagedacht. Een slaapmat van Exped is licht van gewicht. Jij kan dus soepel doorlopen zonder dat het te zwaar wordt. Daarnaast zij de slaapmatten compact. Op die manier neemt de mat niet jouw halve backpack in en is er genoeg ruimte voor andere onmisbare spullen. Een Exped slaapmat mag dus niet ontbreken in jouw uitrusting.

Altijd comfortabel met een Exped slaapmat

Of je nu in de bergen kampeert of een nachtje onder de sterren doorbrengt, je wilt niet wakker liggen van een harde of koude ondergrond. De matten van Exped zijn ontworpen om je lichaam optimaal te ondersteunen en isoleren je tegen de kou van de grond. Op deze slaapmatten lig je altijd heerlijk warm. Deze matten hebben, in tegenstelling tot andere slaapmatten, gelaste schotten tussen de met microvezel gevulde luchtkamers. De slaapmatten zijn gevuld met Texpedloft microvezel waardoor een zeer hoge isolatiewaarde wordt behaald. De matten van Exped liggen stabiel dankzij de I-schotten. 

Een Exped megamat voor de slaapliefhebbers

Ben je samen op reis of wil je net dat extra beetje comfort? De Megamat is speciaal ontwikkeld voor avonturiers die op zoek zijn naar een comfortabele slaapplek. Een ultieme slaapmat die je in de koudste nachten goed warm houdt. Hou je liever elkaar warm? Dan kan je slapen op de Megamat duo. Een mat die ondanks de grootte ook licht van gewicht is en zich makkelijk compact opvouwt. 

Bestel je Exped slaapmat online bij Kampeerhal Roden

Een slaapmat gevonden die in jouw backpack past? Bestel deze online in de webshop van Kampeerhal Roden. Jouw nieuwe slaapmat versturen we gratis. Wil je weten welke slaapmat het beste bij jou past? Vraag het aan één van onze experts in de winkel.