Reda Genova Premium

Merk: Reda

 565,00

SPAAR 565 PUNTEN

Binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd

Kleur
Productinformatie
OMSCHRIJVING
Ontdek de magie van extra ruimte met de REDA Genova Premium voortentluifel! Met deze luifel tover je in een handomdraai meer leefruimte tevoorschijn bij je tent. Gemaakt van topkwaliteit materialen - een stevig 260 gr/m2 TenCate Residential dakdoek en robuuste wanden van 240 gr/m2 - is deze voortentluifel jouw perfecte partner voor kamperen in alle seizoenen.

Met een diepte van 240 centimeter biedt de Genova Premium je alle ruimte die je nodig hebt. En het wordt nog beter: hij komt met twee zijwanden die je gemakkelijk kunt uitritsen, elk voorzien van een raam, zodat je altijd kunt genieten van het uitzicht en de frisse lucht.

Het bevestigen van de luifel is een fluitje van een cent. Je kunt hem eenvoudig vastmaken met zeilringen over de framepennen, waardoor hij naadloos aansluit op je voortent. Wil je een nog strakkere verbinding? Gebruik dan de pees-aansluiting en koppelprofielen voor een perfecte integratie met je voortent (let op: deze zijn niet standaard inbegrepen).

Maak je kampeerervaring compleet met de Genova Premium voortentluifel en geniet van extra ruimte en comfort, waar je avontuur je ook brengt!
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef jouw beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten

SPECIFICATIES
Algemeen
Merk
Reda
Garantie
2 Jaar
GTIN/EAN:
7440846619692
Fysieke eigenschappen
Kleur
Antraciet
Materiaal
Materiaal dak
Ten Cate All Season 260g/m2
Materiaal wanden
Ten Cate All Season 240g/m2
Materiaal frame
Staal 25MM

RECENT door jou BEKEKEN

De producten tóch even in het echt zien?
Kom langs in onze winkel!
  • 20.000m²
    winkelplezier
  • De experts geven
    antwoord op al je vragen
  • 7 dagen
    geopend!
Kom langs in Roden!