Koffiezetapparaten voor op de camping 

Ontwaak met smaak in de vroege morgen op de camping! Kamperen betekent genieten van de eenvoudige geneugten van het buitenleven, maar dat betekent niet dat je moet afzien van je dagelijkse kopje heerlijke koffie. Integendeel, met een koffiezetapparaat voor op de camping wordt jouw kampeerervaring doordrenkt met de verleiding van versgezette koffie, waar je ook bent. Neem snel een kijkje in ons assortiment hierboven! 

Makkelijk mee te nemen 

Speciaal ontworpen met het oog op kampeeravonturen. Licht van gewicht en compact, ze nemen minimale ruimte in je kampeeruitrusting in en zijn eenvoudig mee te nemen naar elke gewenste buitenlocatie. Met een focus op gebruiksgemak zijn de koffiezetapparaten eenvoudig te bedienen, zelfs in de meest basic kampeeromstandigheden. Met minimale inspanning geniet je snel van een smaakvolle kop koffie, zodat je de dag fris kunt beginnen. 

Uren genieten van je koffie 

Geniet van zorgeloos kamperen met de dubbelwandige isoleerkan van Tristar! Zet je koffie met gemak en neem rustig de tijd voor de afwas van gisteravond, want deze isoleerkan houdt je koffie wel 3 uur lang heerlijk warm. Of je nu ontspant bij het kampvuur of geniet van de ochtendrust, je koffie blijft op de perfecte temperatuur. De roestvrijstalen constructie zorgt voor duurzaamheid, terwijl de handige schenkdop morsen voorkomt. Met Tristar's isoleerkan combineer je praktisch gemak met langdurige warmte, waardoor elk kampeermoment nog aangenamer wordt. 

Bestel of kom langs in de winkel! 

Of je nu wakker wordt met de zon op de bergen of ontspant bij het kampvuur onder de sterren, maak van je kampeerervaring een culinair genot en begin de dag met een goed kopje koffie, waar avontuur je ook brengt. Bestel jouw koffiezetapparaat hierboven online! Mocht je toch nog twijfelen tussen de verschillende soorten, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel. Onze medewerkers helpen u graag!