Welke herenkleding merken zijn duurzaam?

Wist je dat een gemiddelde Nederlander per jaar 706 euro aan kleding uitgeeft? Hoe fijn is het als deze kleding ook nog lang meegaat? In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, hebben wij bij Kampeerhal Roden ook steeds meer duurzame merken. Onze kledingexperts hebben deze merken op een rijtje gezet. Zo wordt het voor jou een makkelijkere keuze om te kiezen voor een duurzaam kleding merk. In deze blog geven we je de belangrijkste duurzaamheidtips!

Stijlvol en duurzaam

Bij Kampeerhal Roden vinden we het belangrijk dat iedereen kan genieten van kleding die niet alleen goed is voor de planeet, maar ook nog eens lang meegaat. Daarom hebben we bijna alle merken in onze winkel zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid. Onze kledingexperts hebben speciaal voor jou de meest duurzame opties uitgezocht. Dus, als je bij ons winkelt, kun je met een gerust hart weten dat je bijdraagt aan een groenere toekomst, terwijl je er ook nog eens geweldig uitziet!


Kjelvik

Kjelvik is een merk met prachtige jassen voor elk seizoen. De jassen zijn niet alleen waterdicht maar ook nog heel duurzaam. Kjelvik vindt het belangrijk dat de materialen die ze gebruiken van natuurlijke oorsprong zijn. Alle producten van Kjelvik zijn PETA Vegan approved. Dit betekent dat ze geen enkel gebruik maken van dierlijk materiaal.

Only & Sons

Voor vrijetijdskleding moet je bij Only & Sons zijn. Dit merk heeft voor iedere man een leuke outfit, van basics tot een uitgesproken outfit. Gelukkig is Only & Sons ook nog heel duurzaam! Zo maken ze elke collectie nog duurzamer en kijken ze steeds meer naar gerecyclede materialen. Ruim 70% van alle collecties van Only & Sons is een sustainable keuze. En ze zijn nog niet klaar! Only & Sons blijft verbeteren.

“Herenkleding

The North Face

The North Face is een van de populairste outdoor kledingmerken. Niet alleen met kwaliteit maken ze een verschil, ook met de duurzaamheid van de kleding. In de afgelopen jaren richt The North Face zich steeds meer op duurzaamheid en op gerecyclede materialen. Ze hebben nu een groot assortiment aan kleding die gemaakt is van gerecyclede kunststoffen en kleding. De jassen van The North Face zijn gemaakt van diervriendelijk dons. Dit verzekeren ze door de Responsible Down Standard te hanteren. Dit is een wereldwijde norm voor duurzame kleding- en textielindustrie.

Arc’teryx

De mooie natuur ontdekken doe je met de outdoor kleding van Arc’teryx. Maar om deze natuur zo mooi te behouden, denkt Arc’teryx aan duurzaamheid. Doordat ze kiezen voor milieubewuste materialen denken ze aan het milieu. Ook helpt Arc’teryx lokale organisaties om meer natuurgebieden te helpen ontwikkelen. Zo dragen ze ook hun steentje bij aan de natuur.

“herenkleding

Welk merk kies jij?

Heb je nu een leuke keuze kunnen maken voor welk duurzaam merk je gaat? Bestel het dan online via onze webshop en draag jouw steentje bij aan een groenere wereld! Wil je deze merken toch liever even passen? Dat kan in onze winkel, onze collega’s staan voor je klaar om je te helpen! Wil je meer weten over duurzame merken? Lees de blog: De duurzame merken van Kampeerhal Roden. Wij zien je graag bij Kampeerhal Roden!

Geschreven door: Kledingspecialist Marloes
Relevante producten
Misschien vind je dit ook leuk

Hoe kies je de beste wandelbroek voor al je avonturen?

Vind jij het lastig om een wandelbroek te kiezen? In deze blog geven onze experts je tips voor het kiezen van de beste wandelbroek.

Wat is de beste campingtafel?

Als je gaat kamperen kan je eigenlijk niet zonder een tafel. Maar waar moet je om denken? Je leest het in deze blog.