Top 6 leukste kinderoutfits voor in het voorjaar en de zomer

Met het voorjaar en de zomer in aantocht, is het tijd om de garderobe van je kleintjes een frisse update te geven. Van speelse patronen tot lichte en luchtige stoffen, onze experts hebben de top 6 leukste kinderoutfits samengesteld die perfect zijn voor de warmere maanden. Deze printjes, stoffen en pasvormen zijn dé trends van deze zomer. Onze experts hebben voor meisjes en jongens beide 3 must-have outfits gekozen.

Zomerse meisjes playsuit

Een vrolijke playsuit is perfect voor de warme zomerdagen. Je kleintje kan lekker spelen in de gemakkelijk aan te trekken jumpsuit. In tegenstelling tot een jurkje is bij een playsuit de onderkant dichtgemaakt, net als een broekje. Zo kan je kleintje rondrennen en spelen zonder zorgen. Met vrolijke kleurtjes en patroontjes zijn playsuits perfect voor in de zomer. De verschillende stijlen zorgen ervoor dat voor ieder kind een mooie playsuit tussen zit.

Trendy voorjaarsoutfit voor meisjes

Voor de meisjes hebben onze experts een mooie combinatie gevonden. Een pastelkleurig shirtje met een Name It broek. Deze outfit is perfect voor eerste voorjaarsdagen wanneer je geen jas meer aan hoeft. De broeken van Name It kunnen tegen een stootje en zijn dus perfect om in te spelen. De simpele maar hippe combinatie is mooi voor de eerste warme dagen van het jaar.

Mooiste meisjes strandoutfit

Voor de écht zomerse dagen dat je niets anders wilt doen dan lekker op het strand zitten, hebben we ook een outfit samengesteld. Een lekkere korte broek. Zo kan je kleintje genieten van een warme dag, zonder het heel warm te hebben. De korte broeken van Name It zijn perfect voor de zomerse dagen. Samen met een vrolijk shirt. Is dit een prachtige combi voor de warmste dagen.

“kinderkleding

Basic jongens outfit

Als je jongens lekker buiten willen spelen heb je stevige kleding nodig, kleding die niet snel scheurt. Daarom hebben onze experts gekozen voor een shirt van The North Face. Deze stevige maar comfortabele shirts kunnen tegen een stootje en perfect voor de dagen waarop je kleintjes veel buitenspelen. Om de outfit af te maken kan je de shirts combineren met een korte of lange broek, afhankelijk van het weer.

Voorjaarsoutfit voor jongens

Voor de dagen waar een korte broek nog te koud is, heeft Kampeerhal Roden de meerdere mooie lange broeken voor jongens. Deze zijn goed te combineren met een mooi gekleurd shirt, zo loopt je kind er hip bij! Deze outfit is een goede outfit voor naar school.

Comfortabele jongens outfit

Ga je een dagje weg met het gezin? Kies dan voor comfortabele sweat shorts. Dit is een korte joggingbroek waar jouw kleintje alle ruimte heeft om in te bewegen. De broeken zijn makkelijk te verstellen met de elastieken banden. Daarom sluiten sweat shorts vaak mooi aan. Gecombineerd met een shirt met een leuke opdruk of print, is je kleintje helemaal klaar voor dat dagje weg!

Shoppen maar!

Nu onze experts je de belangrijkste tips hebben gegeven, kan het shoppen beginnen. En waar doe je dat anders dan bij Kampeerhal Roden? Bij ons kun je terecht voor al je kledingbenodigdheden en kledingvragen. Onze experts staan voor je klaar om je te voorzien van het beste advies. Weet je nu al precies wat voor outfit je kleintje moet hebben? Bekijk ons assortiment aan kinderkleding. Wil je nog meer weten over kinderkleding? Lees onze blog: Dé 4 trends in kinderkleding. Wij wensen je veel shop plezier!

Geschreven door: Kledingspecialist Saskia
Relevante producten
Misschien vind je dit ook leuk

Wat is de beste campingtafel?

Als je gaat kamperen kan je eigenlijk niet zonder een tafel. Maar waar moet je om denken? Je leest het in deze blog.

Top 6 leukste kinderoutfits voor in het voorjaar en de zomer

Ontdek de top 6 leukste kinderoutfits voor in het voorjaar en in de zomer!