De 4 trends in kinderkleding

Vraag jij je af welke kinderkleding populair is? Er komen met de jaren steeds weer nieuwe trends bij. Naast dat je er zelf graag stijlvol bij wil lopen, is dit natuurlijk ook leuk voor je kindje! Ontdek hoe je de kledingkast van je kind kunt upgraden met nieuwe stijlen en beste keuzes voor elke gelegenheid. In deze blog nemen onze experts je mee in de 4 trends in kleding voor de kleintjes.

Is kleurrijke kinderkleding populair?

Vrolijke kleurtjes zijn een trend in de kinderkleding. De verschillende kleurpaletten brengen een frisse kleur en ook energie aan de kleding. Felle kleuren vallen in de smaak, maar ook de pastelkleuren zijn populair. Vooral voor de zomer zijn die zachte pastelkleuren supermooi. 

Zo kan je je kindje leuk aankleden met allemaal pasteltinten. Maar het is ook leuk om een simpele outfit aan te doen met een item in een felle en opvallende kleur. Dit geeft dan toch nog een leuke touch aan de outfit.

Stijl je kindje met denim items

In de wereld van kindermode is er één trend die altijd weer terugkomt en nooit uit de mode raakt: denim. Kledingitems van denim zijn eigenlijk tijdloos. Het is niet seizoens gebonden en kan het hele jaar door gedragen worden. In de zomer kun je kiezen voor een lichte denimshort of een jurkje en in de winter bieden denim lange broeken stijl. Denim kun je met veel dingen combineren, waardoor het leuk is voor verschillende gelegenheden.

Vrolijke kinderkleding

Je kan ook kiezen voor kinderkleding met vrolijke prints en patronen. Bijvoorbeeld streepjes, bloemen of stippen kunnen de outfit van je kindje opvrolijken en een speelse uitstraling geven. Bij Kampeerhal Roden hebben wij veel kinderkleding met printjes en patronen. Laat je kindje shinen in een leuk nieuw shirtje of een trui!

Duurzame kinderkleding van Name It

In een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het geen verassing dat ook de kindermode een verschuiving doormaakt. De trend van duurzame kinderkleding is populair. Een van de duurzame merken die wij bij Kampeerhal Roden verkopen is het merk Name It. Zij maken gebruik van organische materialen en proberen water- en energieverbruik te minimaliseren. De collectie van Name It bevat leuke kleding voor meisjes en jongens. De kleding is erg kleurrijk en stijlvol. De kledingitems gaan van regenkleding tot korte broeken en jurkjes.

“verschillende supboarden

Ontdek de kindermode bij Kampeerhal Roden

Hopelijk heeft deze blog je geholpen om wat inzichten te krijgen in de trends. De inspiratie kan helpen bij het creëren van leuke trendy outfits. Al met al is het natuurlijk belangrijk dat kinderen ook vooral dragen wat ze zelf leuk vinden! Wil je nog meer inspiratie op doen voor outfits voor je kindje? Lees dan de blog: 6 outfit tips voor kinderen. 

Kom daarnaast gezellig langs met je kinderen bij Kampeerhal Roden om de leuke kinderkleding te komen passen. Heb je toch wat vragen of advies nodig? Dan helpen onze experts jullie graag verder!

Geschreven door: Kledingspecialist Saskia
Relevante producten
Misschien vind je dit ook leuk

Wat is de beste campingtafel?

Als je gaat kamperen kan je eigenlijk niet zonder een tafel. Maar waar moet je om denken? Je leest het in deze blog.

Top 6 leukste kinderoutfits voor in het voorjaar en de zomer

Ontdek de top 6 leukste kinderoutfits voor in het voorjaar en in de zomer!