Weber Gbs Seargrate

Merk: Weber

 64,50

SPAAR 64 PUNTEN

Voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

Productinformatie
OMSCHRIJVING

Heb je ooit gedroomd van de perfecte grillsessie waarbij je steaks en burgers net zo sappig en heerlijk zijn als in een high-end steakhouse? Nou, haal je grillhandschoenen maar uit de kast, want met de Weber GBS Sear Grate tilt jouw achtertuinkeuken zich naar een heel nieuw niveau! Deze grillplaat van robuust gietijzer zorgt niet alleen voor die professionele grillstrepen die we allemaal kennen en begeren, maar verdeelt ook nog eens de warmte optimaal.


Dus, hoe werkt dat nou precies? Nou, stel je voor dat je grill een kunstenaar is en deze seargrate zijn favoriete penseel. Het gietijzer houdt de warmte vast en geeft deze gelijkmatig af, waardoor je vlees kookt tot in de perfectie met die kenmerkende strepen waarvoor je normaal gesproken naar een restaurant zou gaan. Door de dikke, zware constructie blijft je grill langer warm en hoef je je geen zorgen te maken dat het midden van je steak koud is terwijl de randen verbrand zijn.


Niet alleen mooi, maar ook praktisch, want de seargrate is een onderdeel van het Weber Gourmet BBQ System. Dit slimme systeem zorgt ervoor dat je met gemak de grate kunt verwisselen met andere accessoires, zodat jouw barbecue-ervaring nooit saai wordt. Wil je pizza's bakken? Geen probleem. Overgaan op groente? Zo gepiept. De mogelijkheden zijn net zo eindeloos als jouw eetlust.


Kortom, als je zin hebt om indruk te maken op je vrienden tijdens de volgende buurtbarbecue of gewoon je familiediners naar een hoger niveau wilt tillen, dan is de Webe