Weber Briketten

Merk: Weber

 19,99

SPAAR 19 PUNTEN

Voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

Productinformatie
OMSCHRIJVING

Droom je van die perfecte grillavond waarbij zelfs de buren jaloers uit het raam kijken? Met de Weber Briketten maak je van elke BBQ een fluitje van een cent! Deze briketten zijn niet zomaar blokjes houtskool; het zijn echte brandstofbommetjes die je barbecue-ervaring naar een hoger niveau tillen.


Eerst en vooral, deze jongens zijn snel aan de praat te krijgen. Je hoeft geen scoutsdiploma te hebben om een goed vuurtje te starten. Binnen een kwartier zijn de Weber Briketten klaar voor actie en brengen ze de warmte waar je steak of veggieburger naar snakt. En wees gerust, ze houden het langer uit dan de gemiddelde voetbalwedstrijd. Urenlang consistente hitte, zodat je rustig achterover kunt leunen en een biertje kunt drinken, of twee.


En weet je wat echt cool is? Deze briketten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn zo samengesteld dat ze weinig as achterlaten. Dat betekent minder rotzooi achteraf en meer tijd om te genieten van de sterrenhemende nacht.


Dus, heb je zin in een grillsessie zonder gedoe, waarbij je steak net zo hot wordt als een zomerhit? Breng dan de Weber Briketten mee naar jouw volgende BBQ. Grillen was nog nooit zo gemakkelijk en gezellig!


Op zoek naar alles van Weber? Bekijk het hier. Of op zoek naar andere merken bbq brandstoffen? Bekijk dan de categoriepagina.

PLUS- EN MINPUNTEN
Langdurige gloed voor perfecte grillsessies
Gelijkmatige hitteverdeling voor consistente resultaten
Milieuvriendelijk, gemaakt van natuurlijke materialen
Productspecifiek