Osprey Rook 65
OnzeKEUZE
Kleur
Rug lengte
Osprey Rook 65

Ben je een echte Osprey fan, maar heb je niet al die extra snufjes nodig die je vaak bij Osprey rugzakken ziet? Dan is de Osprey Rook backpack echt iets voor jou. Deze tas is speciaal ontworpen voor avonturiers die op zoek zijn naar kwaliteit zonder de hoofdprijs te betalen. De Rook is basic, maar allesbehalve simpel. Hij biedt je de betrouwbaarheid en het comfort waar Osprey om bekend staat, maar dan voor een vriendelijke prijs. Dit maakt hem de ideale backpack voor backpackers die slim willen investeren in hun reisuitrusting. Ga je voor een betaalbare backpackervaring zonder in te leveren op kwaliteit? Dan is de Osprey Rook jouw perfecte reisgenoot!

  • Ventilerend rugpand
  • Inc regenhoes
  • Groot middencompartiment

€ 189,90
Osprey Atmos Ag 65
OnzeKEUZE
Kleur
Rug lengte
Osprey Atmos Ag 65

De baanbrekende nieuwe Atmos AG 65 liter is uitgerust met een uniek hangend AntiGravity rugpand waar je ook een volledig geventileerde heupgordel terugvindt. Of je nu naar een heet klimaat gaat of door de toendra trekt, het naadloze 3D mesh rugpand staat voor ongeëvenaarde ventilatie en comfort terwijl de rugzak uitstekend presteert op het vlak van laadvermogen. Wanneer je de Atmos AG helemaal volpropt lijkt het alsof deze rugzak nog steeds bijna gewichtloos op je rug hangt. En dit dankzij de ExoForm Biostretch schouderbanden, de load lifter bar en de Fit-on-the-Fly heupgordel. 

InsideOut compressiebanden zorgen voor een indrukwekkende ondersteuning van je bagage, waardoor je niet snel vermoeid raakt en je je avonturen langer en intenser kan beleven. Verwacht je een makkelijke toegang tot je bagage? Dankzij de centrale ritssluiting en het bovenste compartiment kan je ongeacht wat er gebeurt makkelijk bij je spullen.

  • AntiGravity comfort
  • Verstelbaar harnas
  • Naadloze mesh

Varianten van € 314,90
€ 319,90
Kleur