Dé specialist van Noord-Nederland
20.000 M2 winkelplezier
Voor 16.00 besteld, volgende werkdag in huis

Retourneren

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling terug wilt sturen. Wat de reden ook is, retourneren kan binnen de bedenktijd van 30 dagen. Binnen die 30 dagen mag je het product bekijken en/of passen. Wil je de bestelling terugsturen? Doe dit dan binnen de bedenktijd van 30 dagen.

Heb je schoenen gekocht? Dan heb je een bedenktijd van 14 dagen. Je kan de schoenen passen en kijken of ze goed zitten. Is het toch niet naar wens? Stuur de schoenen dan binnen 14 dagen terug.

In alle gevallen gaat de bedenktijd in op het moment dat jij het product in handen hebt. Bestel je online dan geldt het moment van ontvangst. Heb je het product in de winkel gekocht, dan geldt het moment van aankoop.

Als het pakketje weer bij ons binnen is, krijg je het volledige orderbedrag gecrediteerd. Vergeet niet om het Kampeerhal-Retourformulier in te vullen en deze bij het retourpakketje toe te voegen. Als je een bestelling retour wilt sturen mag dat naar het volgende adres:

Kampeerhal Roden
t.n.v. Webshop Retouren
Kanaalstraat 63
9301 LR Roden

De kosten van de retourzending zijn voor jezelf. 

Zodra wij het pakket hebben ontvangen, zullen wij binnen 14 dagen het openstaande bedrag weer terugstorten. Mocht het product of de verpakking erger beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze tijdens het terugsturen goed verpakt is.

Schoenen retourneren?

Ruil je je wandelschoenen om? Plak de originele schoenendoos niet dicht. Sluit de schoenendoos en verpak deze in een andere doos. Dichtgeplakte schoenendozen kunnen wij namelijk niet meer verkopen. Hier worden dan ook kosten voor in rekening gebracht. 

Probleem met de bestelling?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer of via onze e-mail: webshop@kampeerhalroden.nl.

Product ruilen voor een ander product?

Wil je het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met webshop@kampeerhalroden.nl. Je betaalt zelf de kosten voor terugsturen van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Daar hoort bij dat je eenvoudig contact met ons kunt opnemen. Mocht je vragen hebben, dan kun je ons bereiken via:

www.kampeerhalroden.nl
Tel: 050-2073580
Mail: webshop@kampeerhalroden.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is: Kampeerhal Roden B.V.
Onze domeinnaam is www.kampeerhalroden.nl

Ons vestigingsadres:
Kanaalstraat 63
9301 LR Roden
KVK: 73182192
BTW: NL859389303B01

Abonneer op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en aanbiedingen.