Dé specialist van Noord-Nederland
20.000 M2 winkelplezier
Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis

Retourneren

Retourneren

Jouw aankoop ruilen of retourneren? Dat kan. Bij Kampeerhal Roden hebben wij een retourtermijn van 30 dagen op bijna ons hele assortiment! Hieronder leggen we je uit hoe het precies werkt.

Om te ruilen of retourneren heb je geen account nodig. Voor schoenen geldt een retourtermijn van 14 dagen, op de rest van het assortiment heb je 30 dagen bedenktijd. Binnen de retourtermijn kun jij jouw nieuwe aankoop uitpakken, bekijken en passen. Is het product niet helemaal wat je in gedachten had? Stuur je aankoop terug via de link hieronder.

Goed om te weten, als een voortent of luifel door de pees is gehaald kan je het product niet meer ruilen. Controleer de nieuwe voortent of luifel dus zonder hem door de caravan- of camperrail heen te halen en vouw deze daarna weer netjes op in de originele verpakking.

Vul je ordernummer en postcode in. Dan maakt het systeem een retourlabel voor je aan. Betaal de verzendkosten en lever jouw pakketje daarna gemakkelijk in bij een pakketpunt in de buurt.

Pakket terugsturen

Valt jouw pakket niet binnen de standaardmaten (176 x 78 x 58 centimeter)? Producten met een grote afmeting worden bij jou thuis opgehaald door een lokale vervoerder. Neem voor het retourneren van deze producten en de verzendkosten contact met ons op.

Retour kosten:

-       Klein formaat pakketten Nederland, Belgie en Duitsland: €5,95
-       Groot formaat pakketten (lokale vervoerder): €30,-

Is het pakketje in goede staat bij ons aangekomen? Binnen 14 dagen staat het geld weer op je rekening. 

Tip: wil je wandelschoenen terugsturen? Plak de schoenendoos niet dicht, maar verpak deze in een grotere doos. Zo blijft de schoenendoos heel en komt alles in een nette staat bij ons aan.

Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.

Abonneer op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en aanbiedingen.