Alles voor vakantie, vrije tijd en tuin
20.000 M2 winkelplezier
Voor 16.00 besteld, zelfde dag verstuurd

Retourneren

Bedenktijd

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling terug wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt 14 dagen de tijd om de bestelling te annuleren. 

Retouren

Na de annulering heb je nog een keer 14 dagen de tijd om de bestelling naar ons terug te sturen. Als het pakketje weer bij ons binnen is, krijg je het volledige orderbedrag gecrediteerd. Vergeet niet om het Kampeerhal-Retourformulier in te vullen en deze bij het retourpakketje toe te voegen. Als je een bestelling retour wilt sturen mag dat naar het volgende adres:

Kampeerhal Roden
t.n.v. Webshop Retouren
Kanaalstraat 63
9301 LR Roden

De kosten van de retourzending zijn voor jezelf. 

Zodra wij het pakket hebben ontvangen, zullen wij binnen 14 dagen het openstaande bedrag weer terugstorten. Mocht het product of de verpakking erger beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze tijdens het terugsturen goed verpakt is.

Schoenen retourneren?

Ruil je je wandelschoenen om? Plak de originele schoenendoos niet dicht. Sluit de schoenendoos en verpak deze in een andere doos. Dichtgeplakte schoenendozen kunnen wij namelijk niet meer verkopen. Hier worden dan ook kosten voor in rekening gebracht. 

Probleem met de bestelling?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer of via onze e-mail: klantenservice@kampeerhalroden.nl.

Product ruilen voor een ander product?

Wil je het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met klantenservice@kampeerhalroden.nl. Je betaalt zelf de kosten voor terugsturen van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Daar hoort bij dat je eenvoudig contact met ons kunt opnemen. Mocht je vragen hebben, dan kun je ons bereiken via:

www.kampeerhalroden.nl
Tel: 050-2073580
Mail: info@kampeerhalroden.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is: Kampeerhal Roden B.V.
Onze domeinnaam is www.kampeerhalroden.nl

Ons vestigingsadres:
Kanaalstraat 63
9301 LR Roden
KVK: 73182192
BTW: NL859389303B01

Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek dit bij ons te melden. Als het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar klantenservice@kampeerhalroden.nl. Leidt dit niet tot een oplossing? Dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is, ben je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en aanbiedingen.

Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en aanbiedingen.

Ik wil graag per e-mail op de hoogte blijven van de nieuwste trends, aanbiedingen en kortingsacties van Kampeerhal Roden