Camping toiletten van Kampeerhal Roden

Bij onze collectie camping toiletten draait alles om comfort en gemak, zelfs als je midden in de natuur bent. Want ook als je op vakantie bent, is het fijn om eigen toilet in de buurt te hebben. Van chemische toiletten tot toilet vloeistof. Hierboven vind je alles wat jij nodig bent om je eigen toilet en de nodige accessoires binnen handbereik te hebben tijdens je vakantie. 


Welke accessoires passen waarbij

Als je et toilet eenmaal hebt aangeschaft, horen de daar de nodige accessoires bij. We begrijpen het belang van een schone en geurvrije omgeving, vooral wanneer je op de vakantie bent. De toiletvloeistoffen zijn ontworpen om jouw chemische toiletten op de camping fris en hygiënisch te houden. Onze toiletvloeistoffen zijn geformuleerd om afvalstoffen snel af te breken, waardoor je draagbare toilet op de camping moeiteloos kan worden geleegd. Dit draagt niet alleen bij aan een soepelere reiniging, maar ook aan milieubewust kamperen. Uiteraard heb je ook toiletpapier nodig. Maak gebruik van ons speciale toiletpapier, ontworpen voor chemische toiletten. Snel oplosbaar en vriendelijk voor de tank, voorkomt het verstoppingen en vergemakkelijkt het legen van de tank.


Je toilet schoonmaken 

We begrijpen het belang van een schoon chemisch toilet tijdens je avonturen in de natuur. Daarom bieden wij een collectie reinigingsproducten aan, speciaal om jouw chemisch toilet te onderhouden en een frisse, hygiënische omgeving te waarborgen. Hierboven kun je ook kiezen voor milieuvriendelijke reinigingsproducten zonder dat het invloed heeft op de effectiviteit. Onze eco-vriendelijke opties zijn veilig voor het milieu en zorgen voor een duurzame kampeerervaring.


Bestel online of kom langs in de winkel! 

Heb je een keuze kunnen maken? Bestel jouw toilet voor op de camping met de nodige assecoireses snel online! Mocht je het toch nog niet helemaal zeker weten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in de winkel! Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van je keuze!