Buiten koken op de skottelbraai 

Ontdek de ultieme vrijheid van koken op de camping met een skottelbraai, verkrijgbaar bij Kampeerhal Roden. Perfect voor diverse gerechten die jouw kampeerervaring nog beter maken. Bekijk ons assortiment van verschillende merken skottels en vind degene die bij jou past! 

Waarom een skottelbraai 

Waarom kiezen voor een skottelbraai? Ze bieden een breed scala aan kookmogelijkheden, van grillen tot bakken, zelfs voor ontbijt met roerei. Eenvoudig te monteren en te gebruiken, ideaal voor zowel beginnende als ervaren buitenkoks. Of je nu gaat kamperen, naar het strand gaat of een tuinfeest hebt, de skottelbraai is compact, lichtgewicht en veelzijdig inzetbaar. 

De skottel van Cadac 

Ontdek de Cadac skottel bij Kampeerhal Roden, bekend om kwaliteit, functionaliteit en veelzijdigheid. De Cadac Citi Chef 40 in het zwart is perfect voor een dagje strand, dankzij het compacte formaat en de handige draagtas. Het moderne ontwerp maakt het een eyecatcher tijdens jouw avonturen. Met gelijkmatige warmteverdeling en geïntegreerde hitteverspreider, garandeert de Cadac skottel de perfecte bereiding van diverse gerechten. Nog een pluspunt, de deksel hang je aan de zijkant als windscherm of tegen het spatten, zou wordt jouw kampeeravontuur alleen maar makkelijker. Neem een kijkje hierboven tussen de verschillende skottels van Cadac. 

Bestel jouw skottelbraai online bij Kampeerhal Roden 

Bestel jouw skottel eenvoudig online in onze webshop en begin met genieten! Twijfel je nog? Kom langs in onze winkel, waar onze collega's klaar staan om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.