Fox 

Ben je een fervente visser die op zoek is naar kwaliteitsmateriaal dat je viservaring naar een hoger niveau tilt? Dan is Fox het merk dat je niet mag missen. Met een breed assortiment aan visartikelen, waaronder de comfortabele Fox visstoel, ben je verzekerd van een geslaagde vistrip. Ontdek de producten van Fox hieronder!

Bestel Fox in de webshop of bezoek onze winkel 

Op zoek naar de juiste producten voor jouw visavontuur? Zoek dan niet langer en ontdek het merk Fox. Bij Kampeerhal Roden hebben wij een grote hengelsportafdeling waar jij alles van Fox vindt. Bezoek onze winkel en ontdek het aanbod hierboven! 


Comfortabel wachten met de Fox visstoel


We weten allemaal dat vissen een kwestie is van geduld. Daarom is het belangrijk dat je comfortabel zit terwijl je wacht op die ene grote vangst. De visstoelen van dit merk zijn ontworpen met jouw comfort in gedachten. Ze zijn verstelbaar, duurzaam en gemakkelijk mee te nemen. Of je nu aan de oever van een rustig meer zit of aan de ruige kustlijn, je zit altijd goed met een stoel die speciaal voor vissers is ontworpen.



Het juiste visaas voor elke vis


Naast een goede stoel is het juiste visaas essentieel voor een succesvolle vistrip. Fox biedt een uitgebreid assortiment aan aas dat is afgestemd op verschillende soorten vis en visomstandigheden. Of je nu op zoek bent naar aas voor karpers, snoeken of witvis, je vindt altijd het perfecte aas dat aansluit bij jouw behoeften. Met het juiste aas vergroot je jouw kansen op een goede vangst aanzienlijk. 


Duurzaam en betrouwbaar: 

kies voor kwaliteit
Als je investeert in visgerei, wil je dat het lang meegaat. Dit merk staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om de uitdagingen van verschillende visomgevingen te weerstaan. Of je nu een beginner bent of een ervaren visser, je kunt vertrouwen op de kwaliteit die dit merk biedt.



Bereid je voor op vis-succes


Een goede voorbereiding is het halve werk. Met de producten van Fox zorg je ervoor dat je alles bij de hand hebt voor een succesvolle vistrip. Van visstoelen tot visaas, je bent volledig uitgerust om de wateren te trotseren. Vergeet niet om je visuitrusting aan te vullen met de juiste kleding en accessoires, zodat je voorbereid bent op alle weersomstandigheden.

In de wereld van de hengelsport is Fox een naam die staat voor kwaliteit en comfort. Zorg dat je niet achterblijft en rust jezelf uit met de beste producten voor jouw volgende vissessie. Met de juiste uitrusting wordt elke viservaring een verhaal om te delen.