Dorema Locarno Plus Voortentluifel

Merk: Dorema

 399,00

SPAAR 399 PUNTEN

Binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd

Kleur
Productinformatie
OMSCHRIJVING

Ontdek de elegantie en het gemak van onze Locarno Plus, een luxe voortent luifel die jouw kampeerervaring naar een hoger niveau tilt. Deze stijlvolle luifel is met zorg ontworpen om naadloos aan te sluiten aan de voorzijde van je voortent, waardoor je extra beschutte ruimte creëert om te genieten van je vakantie.


De Locarno Plus onderscheidt zich door de afritsbare zijwanden, elk voorzien van een helder raam, waardoor je zelfs bij wisselvallig weer van het buitenleven kunt genieten. Vervaardigd uit het robuuste Ten Cate All Season tentdoek, belooft deze luifel duurzaamheid en weerbestendigheid, seizoen na seizoen.


Voor extra stabiliteit kun je kiezen voor het optionele luifelframe, waarmee je verzekerd bent van een stevige constructie, zelfs als de wind opsteekt. De Locarno Plus is ontworpen om universeel te passen bij elk merk en type voortent, en hecht zich moeiteloos aan de petluifel-stokjes van je voortent. Dankzij de ruime overlapping sluit de luifel perfect aan en biedt het een naadloze overgang van je voortent naar de luifel.


We begrijpen dat elke kampeerder uniek is, daarom is de Locarno Plus zo ontworpen dat je zelf enkele tentogen kunt monteren voor een persoonlijke pasvorm. Maak je geen zorgen, een handige set tentogen met bevestigingsmateriaal wordt standaard meegeleverd om je op weg te helpen.


Voor een optimale integratie met je voortent, bevestig je de Locarno Plus eenvoudig met de meegeleverde koppelprofielen. Zo wordt jouw kampeerplek een thuis weg van huis, met alle comfort en stijl die je je maar kunt wensen. Kies voor de Locarno Plus en transformeer je kampeerervaring met een vleugje luxe en gemak.


LET OP: je hebt bij dit artikel nog een frame nodig.

buitengewone combinatie
Reda Luifelframe 25MM Staal 180-240

€ 159,99
Op voorraad
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef jouw beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten

SPECIFICATIES
Algemeen
Merk
Dorema
Garantie
2 Jaar
GTIN/EAN:
8712295018845
Fysieke eigenschappen
Kleur
Antraciet
Materiaal
Materiaal dak
Ten Cate All Season 200g/m2

RECENT door jou BEKEKEN

De producten tóch even in het echt zien?
Kom langs in onze winkel!
  • 20.000m²
    winkelplezier
  • De experts geven
    antwoord op al je vragen
  • 7 dagen
    geopend!
Kom langs in Roden!