Het ruime assortiment campingstoelen van Kampeerhal Roden

Bij Kampeerhal Roden hebben we voor iedere kampeerder een stoel. Zit je niet te wachten om zware stoelen te sjouwen? Kies dan voor een lichtgewicht campingstoel. Ook hebben we campingstoelen die opvouwbaar is, voor wanneer alles in de auto mee moet. Voor de languit liggers hebben we een campingstoel met voetensteun. Zo kan jij lekker met de voetjes omhoog. Om met het hele gezin in stijl op de camping te zitten kan je kiezen uit verschillende kleuren en maten. Ga voor blauwe, grijze of groene campingstoelen voor de lange tieners of de kleine kampeerders. In ons ruime assortiment zit er een stoel voor iedere kampeervakantie bij. 

Vind de juiste campingstoel met gemak bij Kampeerhal Roden

Op deze pagina vind je het gehele aanbod kampeermeubelen. Ben je op zoek naar een specifiek type campingstoel? Zoek dan eenvoudig door een van de onderstaande categorieën te kiezen: Campingstoelen Relaxstoelen Strandstoelen Vouwstoelen Lichtgewichtstoelen Kinder campingstoelen Viskrukjes Stoelhoezen Stoelaccessoires 

Een passende campingstoel voor jou 

Op vakantie wil je kunnen zitten, aan tafel, om een boek te lezen, voor het zonnen. Ga je kamperen dan moet je campingstoel dus net zo flexibel zijn als jouw activiteiten. Een verstelbare campingstoel is dan een must. Gelukkig is er aan luxe geen tekort. Wij vinden het belangrijk dat jij goed uitrust op vakantie. Daarom biedt Kampeerhal Roden alleen comfortabele campingstoelen aan. 

Hoe kies je de perfecte campingstoel?

Maak gebruik van het handige filtermenu aan de linkerzijde van de pagina om tot een selectie stoelen te komen die voldoen aan jouw eisen. Twijfel je nog over het materiaal van het frame en de bekleding? Dan is het goed om te weten dat alle polyester materialen van de bekleding zo zijn gemaakt dat het zacht voelt (zelfs op de blote huid). Ideaal voor op de camping dus. De Mesh bekleding wordt gekenmerkt door comfort in combinatie de hoge doorlatendheid van water en lucht. De meeste frames zijn van aluminium en dus lichtgewicht, de frames van staal zijn iets zwaarder. Wanneer je een lichtgewicht stoel zoekt kun je eenvoudig een maximaal gewicht invullen bij de filteroptie ‘gewicht’. 

Bestel jouw comfortabele campingstoel online 

Zie je nieuwe campingstoelen zitten? Bestel dan jouw nieuwe campingstoel in onze webshop. Heb je een aantal vragen of ben je benieuwd welke stoel het beste bij jou past? Neem dan gerust contact op of kom langs in de winkel!