De gastellen van Kampeerhal Roden 

Op zoek naar een betrouwbaar gasstel voor je buitenavonturen? Bij ons vind je een uitgebreid assortiment gasstellen van topkwaliteit, ontworpen om jouw buitenkookervaring naar een hoger niveau te tillen. Of je nu gaat kamperen, picknicken of backpacken, onze gasstellen bieden de perfecte oplossing voor snel, eenvoudig en smakelijk koken in de buitenlucht. Bekijk ons assortiment hierboven zodat je de lekkerste gerechten kunt klaar maken tijdens jouw kampeeravontuur! 

Verschillende soorten gasstellen

Verken onze gevarieerde selectie gasstellen voor buitenactiviteiten! Van handzame modellen voor backpackers tot robuuste exemplaren voor kampeeravonturen, elk gasfornuis biedt draagbare efficiëntie en betrouwbare prestaties. Deze gasstellen zorgen voor krachtige warmte en eenvoudige bediening, waardoor je overal en altijd moeiteloos kunt koken. Zoals de Cadac Cook 2 Pro, een lichtgewicht 2-pits gasstel voor op de camping. Dit kooktoestel heeft twee stabiele pannendragers die voldoende ruimte bieden aan twee pannen. Met dit tafelmodel gasstel maak jij de lekkerste pasta’s, soepen en rijstgerechten 

Gas erop! 

Gasflessen zijn uiteraard nodig bij het gebruik van gasstellen. Ze bevatten propaan of butaangas als brandstof voor het kooktoestel. Er zijn verschillende soorten gasflessen beschikbaar, waaronder lichtgewicht cilinders voor draagbaarheid en grotere cilinders voor langdurig gebruik op campings of bij buitenactiviteiten. Het formaat van de gasfles bepaalt de hoeveelheid brandstof die beschikbaar is. Vaak hebben gasflessen een standaard aansluiting voor eenvoudige bevestiging aan het gasstel. Neem hierboven een kijkje om de juiste gasfles voor jouw kooktoestel te vinden. 

Bestel online of kom langs in de winkel 

Heb je een keuze kunnen maken? Wacht dan niet langer en laat jouw avontuur van start gaan met een gasstel dat bij jou past! Mocht je er toch nog niet helemaal over uit zijn, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel! Onze medewerkers helpen je graag met et maken van je keuze!